Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Digitális lesz Bella és Edward gyereke

2010.01.13

A Napfogyatkozás (Eclipse) forgatását már rég befejezték, csak az utómunkák vannak hátra, és idén nyáron már a mozikban. A Twilight-saga készítői számára viszont most új kérdések vetődtek fel. Mi legyen a Breaking Dawn-nal?

 

Nem mondhatnánk, hogy a Twilight-saga könyvei rövidek lennének, de tény, hogy a leghosszabb a Breaking Dawn lesz - az angol verzióban több mint 700 oldal, ráadásul maga  a könyv is három részre van osztva. Vagyis, ha a film készítői úgy gondolják, egybe megcsinálják az egészet, akkor, aki moziban akarja megnézni, katéterezze be magát, mert tuti hogy legalább 4 órás lesz, vagy rövid, de fele olyan jó, mint az előzőek. A másik megoldás, hogy két részre osztják a filmet. Még így is fel kell majd készíteni a hólyagunkat. A készítők persze a második megoldás felé hajlanak, a saját és a mi érdekünkben.

Nem hagynak ki fontos részeket a filmből, csak időben jól álljanak - legalábbis reméljük -, és a rajongók kétszer fognak beülni „egy” filmre. Okos.

Nem titok már, hogy a 4. könyvben Bella és Edward nem csak összeházasodik, de gyerekük is lesz, ja és vámpírrá válik, végre. Ez újabb fejtörést okoz a készítőknek, mert a félvér poronty néhány hét alatt gügyögő totyogóból egy 6-7 éves gyerekké fejlődik. Na, ezt csinálja valaki utána. Akárhogy is nézzük, kénytelenek lesznek a digitális megoldáshoz nyúlni, vagyis Renesmee a film nagy részében egy odadigitalizált baba lesz…

 Az első képeket megtalálod a honlapon a fotóalbum Cullenék/ Renesmee menüpontban.

 
 

 

ProfilképUtolsó képArchívum

Naptár
<< November / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 69217
Hónap: 199
Nap: 12